water

Let op: vrijdag 26 mei worden er foto's genomen voor onze nieuwe website. In enkele gevallen vragen wij voor de medewerking van de kinderen zodat wij een foto kunnen maken. Niemand wordt op de foto gezet zonder toestemming. Mochten de kinderen graag model willen staan? Dan is de toegang gratis in overleg. Stuur dan een appje naar 06-12317679. 


Beleef het avontuur en ga de uitdaging aan! Spring, klim en klauter je een weg door het parcours van de Superjump, Softplay, Crazyclimb, Active Cage en de High Rope Course en kom onderweg diverse uitdagingen tegen. Hou je meer van voetbal? Ook dan ben je bij SkyZone aan het juiste adres, bezoek de Sutu Speedsoccer Arena met InterActieve voetbalmuren. Bekijk hieronder wat SkyZone jou allemaal te bieden heeft! klik op onderstaande link!

https://www.youtube.com/watch?v=R52zMvkOwmE

Superjump

Springen, backflips, sideslips, stuiteren en veel plezier beleven zijn kreten die precies passen bij deze nieuwe attractie. De unieke SuperJump is een spectaculaire trampolinearena waarin niet alleen platte trampolines, maar ook schuine vlakken, de uitdaging compleet maken!

 

skyzone-superjump-01

Softplay

Softplay staat voor actief spelen: klimmen, klauteren, rennen, verstoppen, glijden… kinderen komen geweldige uitdagingen tegen terwijl ze zowel horizontaal als verticaal hun weg zoeken door het unieke klauterkasteel.

 

skyzone-softplay-01

Speedsoccer Arena

De twee InterActieve voetbalmuren van de SuTu Speedsoccer Arena bevat elk 16 LED panelen die meten wanneer ze met een bal geraakt worden. De panelen die geraakt moeten worden lichten op en de kleur geeft aan welke speler aan de beurt is. Vier luidsprekers geven de spelers feedback en uitleg over het spel. Spelen op de Sutu zorgt er voor dat je flink aan het sporten bent en gezond en fit wordt. Een nieuwe highscore bereiken kost behoorlijk wat inspanning, maar geeft ook veel voldoening. Zeker als je de spellen op de Sutu samen met vrienden speelt!

skyzone-speedsoccer-01

Crazyclimb

De CrazyClimb is indoor klimmen met een twist! Het is grappig, vreemd, uitdagend, leuk en vooral totaal gestoord!

De kleurrijke torens van de CrazyClimb torenen hoog boven SkyZone uit en zorgen voor een unieke klim-experience! Jong en oud: de Crazy Climb is dé attractie voor je feestje, gelegenheid of gewoon omdat het gaaf is!

skyzone-crazyclimb-01

Active Cage

De Active Cage is een uniek doolhof waarin je dit keer niet lopend je weg moet vinden, maar klimmend en klauterend. De hindernissen bevinden zich boven, onder en naast je.

Aan jou de keuze welke weg je kiest! Bovenaan gekomen wacht je een spectaculaire weg naar beneden!

skyzone-active-cage-01

High Rope Course

Doe eens wat anders dit weekend! Het high-rope course zoals deze in SkyZone te vinden is vindt je nergens.

Het one-of-a-kind concept laat je de spanning en sensatie voelen van een serieus hoogteparcours. Dwars overal doorheen! Gewoon, omdat het kan! De speciaal ontwikkelde netten voorkomen dat je valt, je kunt je dus vrij bewegen zonder zipline!

skyzone-high-rope-course-01