Openingstijden Zwembad Rozengaarde


Bij Zwembad Rozengaarde en SkyZone kunt u bijna iedere dag terecht. Bekijk hieronder de openingstijden van het zwembad en van SkyZone zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Uitgebreide openingstijden Zwembad › 

Feestdagen en vakanties SkyZone

Feestdagen en vakanties Zwembad Rozengaarde

Zwembad openingstijden

 

Corona update per 19 mei 2021:

Vanaf woensdag 19 mei is het zwembad weer toegankelijk voor banen zwemmen.  Om de capaciteitsrestrictie en de 1,5 meter te kunnen waarborgen werken we met online te reserveren tijdssloten voor de duur van 1 uur. Een reservering kan uitsluitend voor 1 bad worden gemaakt.
Reserveren: Banenzwemmen
Ons veiligheids protocol is te allen tijde up to date en volgens de laatste richtlijnen van het RIVM en de overheid. Meer info? zwembad@rozengaarde.nl

 

Corona Protocol

 

 

rozengaarde-zwembad-banner-01

SkyZone openingstijden

 

Corona update per 15 december 2020:

Met de zojuist aangekondigde strenge lockdown zijn wij wederom genoodzaakt om per ingang van dinsdag 15 december onze deuren tot nader order te sluiten.
Reeds gemaakte reserveringen komen hierdoor automatisch te vervallen. Houdt onze social media kanalen in de gaten voor updates. Blijf veilig en gezond!
Ons veiligheids protocol is te allen tijde up to date en volgens de laatste richtlijnen van het RIVM en de overheid. Meer info?
     </div>
    </div>
   </div>
   <div class=
rozengaarde-skyzone-banner-02